Medarbejdere
Hans Harding
CEO
Akademiingeniør
Erhvervsforsker/Ph.D.

telefon: (+45) 2224 0938
e-mail: hans@patent-nord.dk

Hans Harding har udarbejdet mere end 500 danske og internationale patentansøgninger, og arbejdet som konsulent for flere af Danmarks største patentbureauer.

Desuden har Hans Harding praktisk erfaring fra 7 års arbejde med medicoteknisk produktudvikling i Novo Nordisk A/S, samt 7 års drift af egen højteknologisk virksomhed.

Hans Harding har derfor både den rette praktiske såvel som teoretiske baggrund for at yde vores kunder den bedste og mest optimale rådgivning for imødegåelse af konkurrenters kopiering af gode idéer og nye produkter

X
X

Troels Bjarup Nielsen
COO
Akademiingeniør

telefon: (+45) 2166 1662
e-mail: tbn@patent-nord.dk

Troels er uddannet akademiingeniør fra DTU inden for det maskintekniske område og har siden 1987 arbejdet med IPR-relaterede opgaver, herunder især udarbejdelse af patentansøgninger.

Troels har i sit tidligere virke været beskæftiget ved blandt andet Patent- og Varemærkestyrelsen samt et af Danmarks største private patentbureauer.

Således er Troels i stand til, på klassificeret vis, at rådgive Patent Nords kunder i sager, hvor der kræves høj faglig ekspertise.

 

Niels Thygesen
Seniorkonsulent
Akademiingeniør

telefon: (+45) 2224 0938
e-mail: nt@patent-nord.dk

Niels har en bred professionel erfaring med alle områder, der omfatter patentbeskyttelse herunder udarbejdelse af patentansøgninger, myndighedsbesvarelser, indsigelser, nyheds- og krænkelsesundersøgelser og Freedom-To-Operate analyser.

Niels har blandt andet flere års erfaring som specialist herunder sagsbehandler hos Patent- og Varemærkestyrelsen.

Fagligt dækker Niels i særlig grad mekaniske, medicotekniske og kemiske opfindelser.

 

 

Hanne Møller
Seniorkonsulent
Cand.scient., Ph.D.

telefon: (+45) 2224 0938
e-mail: hm@patent-nord.dk

Hanne har beskæftiget sig med patenter i 7 år, heraf knap 3 år ved større patentbureauer. Hendes kompetencer ligger inden for patentskrivning, besvarelse af skrivelser fra patentmyndigheder, udarbejdelse af skrivelser til krænkelses- og ugyldighedssager, Freedom-To-Operate analyser og licensering.

Hannes Ph.D. omfatter mekanik og kemi, hvilket naturligvis giver en meget høj faglighed indenfor disse patentmæssige områder.

Da Hanne desuden har været ansat i dansk industri, og har prøvet kræfter med højteknologisk iværksætteri, har hun en særdeles god forståelse for håndteringen af IPR under en praktisk udviklingsproces. Dette gør hende ekstra stærk som rådgiver overfor Patent Nords kunder.

X
X

Niels Harding
Seniorkonsulent, Partner
European Trade Mark and Design Attorney
Cand.mag, kommunikation og markedsføring

telefon: (+45) 4061 5561
e-mail: niels@patent-nord.dk

Niels arbejder med varemærker, designbeskyttelse, nyhedsbreve, kommunikation,
patentoversættelse og marketing.

Med Niels’ kompetencer vil Patent Nord ApS bl.a. sikre, at vores kunder altid får en god og professionel behandling.

 

Bitten Sjøgren
Administration, Partner

telefon: (+45) 2070 7169
e-mail: bs@patent-nord.dk

Bitten Sjøgren er ansvarlig for Patent Nords administration, herunder styring af IPR systemerne, samt Human Resource Management.

Bitten har adskillige års erfaring med personaleledelse og administration fra flere fortrinsvis offentlige institutioner.

Bitten har en pædagogisk uddannelsesbaggrund og er desuden certificeret i personaleledelse samt som Organisations Coach.
X
X

Der er lukket for kommentarer.